Förpackningsstorlek:
2x27x50 g
Aprikostimbaltårta
Ingrediensförteckning:
Aprikostimbaltårta: Aprikos 30%, vispad grädde, kvarg 12% (20% fett), socker, majsstärkelse, krämost (mjölkprotein, salt, förtjockningsmedel: johannesbrödgummi, karragenan), äggvitepulver, glukosesirap, äggula, mjöl, vatten, persikor, gelatin från nötkött, vanillinsocker (socker, vanillin), citronskal, salt.
Körsbärstimbaltårta med choklad
Körsbärstimbaltårta med choklad: socker 24%, körsbär, surkörsbär 17% (surkörsbär, socker, förtjockningsmedel: modifierat stärkelse, konserveringsmedel: kaliumsorbat, kalcium), vatten, krämkost(mjölkprotein, salt, förtjockningsmedel: johannesbrödgummi, karragenan), socker, äggvitor, äggula, mjöl, smör, kakao, överdragschoklad 1% (57% kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj), vanillinsocker (socker, vanillin), gelatin från nötkött, citronskal, salt
Näringsvärde
Aprikostimbaltårta:
Energi: 557,0 kJ
Energi: 133,0 kcal
Fett: 5,3 g
- Varav mättat fett: 3,0 g
Kolhydrat: 17,8 g
- Varav sockerarter: 11,5 g
Protein: 3,2 g
Salt: 1,2 g
Körsbärstimbaltårta med choklad:
Energi: 711,0 kJ
Energi: 170,0 kcal
Fett: 7,9 g
- Varav mättat fett: 4,9 g
Kolhydrat: 14,5 g
- Varav sockerarter: 11,9
Protein: 2,7 g
Salt: 0,07 g
Användningsinstruktioner:
Utmärkt till samtliga uppvärmnings metoder. Den angivna tiden är ca: tid. Typ av utrustning och märke är varierande. E: (från upptinat tillstånd) 1000 W = 1 min. 600 W = 1,5 MOBILT SYSTEM (BRICKA) ca 30 min efter upptining, KOMBIUGN ca 20 min under lock
Förvaring
Temperatur (°C): Max: -18 °C
Total hållbarhet (dagar): 540
Min. hållbarhet från lev. (dagar):320
Förvaringsinstruktioner: Min ‐18,00 °C