123pure_LOGO-farge-768x275.png
Frystabilt förtjockningsmedel för egenproducerad timbal diet för personer med tugg- och sväljsvårigheter-gelea-cold

Gelea Cold

Frystabilt förtjockningsmedel som används vid frysning av puré. Det är inte nödvändigt att värma purén under produktionen eller tillagning. Regenerering vid 100° grader med 50% ånga i cirka 20 minuter.

Hållbarhet: 12 månader

Förpackning: Hink på 1,5 kg och 10 kg

Ingredienser: Maltodextrin, metylcellulosa (E461), karragenan (E407), xantangummi (E415), guarkärnmjöl (E412), agar (E406), kalciumlaktat (E327).

  • Förtjockningsmedel för konsistensanpassad mat

  • Inga klumpar

  • Förberedelse utan att koka

  • Frys stabil - släpper ingen vätska efter upptinning

Allergener: Laktos och glutenfri. Allergenfri. Passande för vegetarianer. GMO-fri.

 

Hur man använder Gelea Cold :

 
biozoon_rezept_bratwurst1.jpg

Recept timbal

123Puré

Puree-Food-Moulds-Banner-1240-x-610.jpg

Hur man gör timbal

123Puré